UFAB: Super Smash Bros Ultimate - Master Class

Gaming på Kulturfabrikken!

Smash er et fighting spill som har bare økt og økt i popularitet de siste årene, hovedsakelig pga. inkluderinga av alle de kjente og kjære karakterene fra de tidligere spillene i serien. Mange gamere er kjent med Smash, gjerne et spill som man spiller sammen hos kompiser, på fester eller mot sine søsken. Det er også mye spilt på Ungdomsfabrikken.

Vanligvis er det en i familien eller venneflokken som er best og vinner, men hva skal man gjøre for å bli ENDA bedre og nå nye høyder og kanskje bli proff?
Det skal Tommy "Aso" Tang og Jonas "Tredq" Sandvoll vise dere!

Disse guttene er signert hos TUIL Esport og Raufoss Esport og spiller Smash på høyt nivå i turneringer over hele landet og Skandinavia. Tommy og Jonas kommer ned til Kulturfabrikken for å holde et spesielt 2 dagers kurs med lokale gamere hvor de skal lære bort teknikker og tips for å bli proff i Smash Ultimate.
Kurset har en nedre aldersgrense på 13år, ingen øvre. Unge og voksne er velkommen. I tillegg til kurs blir det selvsagt MASSE spilling.

Formålet med dette er å skape en gjeng som ønsker å trene sammen og bli gode i Smash og reise til Tromsø senere for et Regionalt stevne med andre Smash-spillere fra hele Nord-Norge

Tid: Lørdag 31. juli kl 14:00, søndag 1. august kl 12:00
Sted: Blåboksen
Annen info: Du kan godt ta med eget utstyr (switch, kontrollere, etc) hvis du ønsker, men Kulturfabrikken stiller også med utstyr. 

For mer info eller spørsmål: Kontakt Ungdomsfabrikken.

Praktisk info

Varighet: 2 dagers workshop 31/7 og 1/8

Arrangør: Ungdomsfabrikken

Anbefalinger