Divisjonsmusikken

Kulturkalender for Vesterålen

Kulturkalenderen for Vesterålen er en del av Kultursamarbeidet i Vesterålen. Den samler informasjon om kulturarrangementer for hele regionen, og en oversikt kommer i papirutgaven av Bladet Vesterålen hver måned.

HER FINNER DU KULTURKALENDEREN

Gå til Kulturkalender for Vesterålen

 

HVORDAN LEGGE INN ARRANGEMENTER I KULTURKALENDEREN FOR VESTERÅLEN

I kulturkalenderen kan du legge inn kulturarrangementer, utstillinger, idretts- og friluftsarrangement, forestillinger, kurs, foredrag og treff med kulturrelevans der man klart forventer deltakelse utover eget lokalsamfunn og egen kommune. Kulturkalenderen tar inn rene konserter på utestedene, men ikke opplysninger om danseband på restauranter og offentlige fester.

Små lokale arrangementer legges i den lokale kulturkalenderen til den enkelte kommune. Eksempler på slike arrangementer er bingo, ordinære basar, julebord/fester arrangert primært for medlemmer av en enkelt organisasjon eller bygd, ordinære gudstjenester, idrettsarrangementer med deltakere bare fra egen kommune, arrangementer av juletrefest og lignende. Det samme gjelder rent kommersiell informasjon om danseband på restauranter og på offentlige fester.

Du har to muligheter for å få meldt inn arrangementer til Kulturkalenderen:

  1. Du kan fylle ut skjema og laste opp bilde selv. Her finner du skjema. 
  2. Du kan sende all nødvendig informasjon, tekst om arrangementet og bilde til lene@kulturfabrikkensortland.no