Innlogging til Speedadmin

Innlogging foregår på samme måte uavhengig av plattform (PC, mobil). Foresatte som er registrerte som betaler, har gjerne litt flere muligheter enn andre.

FORESATTES INNLOGGING
Foresatte logger inn med brukernavn og passord. Dersom man har glemt passordet, finnes en 'glemt-passord-funksjon'.

Forutsatt at kulturskolen kjenner foresattes personnummer - 11 siffer (gjelder alltid de som er registrert som betalere) - kan foresatte som innloggingsmetode velge ID-porten - f.eks. Bank ID på mobil. Etter innlogging må foresatte med flere registrerte barn velge hvem de vil se på. Foresatte skal ikke velge Feide-pålogging.

Foresatte får IKKE logget inn? Speedadmin baserer seg på brukernes registreringer, og det hender ofte at elever er registrert med bare én foresatt. Ta kontakt med kulturskolen@kulturfabrikkensortland.no dersom du har mistanke om dette.

 

ELEVERS INNLOGGING
Elever logger inn med brukernavn og passord. Dersom man har glemt passordet, finnes en 'glemt-passord-funksjon'.

Grunnskolelever i Sortland som benytter Feide, kan benytte sin Feide-profil ved innlogging. Dette forutsetter imidlertid at man først har logget inn på vanlig måte med brukernavn/passord og gjort de nødvendige innstillingene: på portalsiden (etter innlogging) kan man binde sin Speedadmin konto til Feide.  Elever som er registrert som sin egen foresatte (over atten år), kan med fordel bare benytte foresatte-innloggingen.

 

GLEMT BRUKERNAVN?
Send henvendelse til kulturskolen@kulturfabrikkensortland.no. Du vil motta en lenke (gyldig i sju dager) til innlogging.

Direkte til Speedadmin

newsletter-hr
gavekort-hr